Polityka prywatności strony www.speedwaypairs.com

Zasady polityki prywatności, które są określone poniżej dotyczą tylko strony www.speedwaypairs.com, nie dotyczą witryn, do których można przechodzić ze strony www.speedwaypairs.com. Po opuszczeniu strony www.speedwaypairs.com prosimy o zapoznanie się z informacjami dotyczącymi odwiedzanych witryn internetowych.

Korzystając ze strony www.speedwaypairs.com akceptujecie Państwo zasady polityki prywatności, które prezentujemy poniżej. Firma One Sport sp. z.o.o zarządzająca stroną www.speedwayeuro.com zastrzega sobie prawo do wprowadzania zmian w polityce prywatności w dowolnym czasie, aktualizacje polityki prywatności będą publikowane na stronie internetowej.

Strona umożliwia skontaktowanie się z firmą One Sport sp. z.o.o poprzez wypełnienie przygotowanego formularza. Wypełnienie formularza kontaktowego wymaga podania danych osobowych, które są używane przez firmę One Sport sp. z.o.o do kontaktu z osobą przesyłającą formularz w celu uzyskania akredytacji dziennikarskiej na zawody żużlowe organizowane przez firmę One Sport sp. z.o.o.

Firma One Sport sp.z.o.o zobowiązuje się do nie przekazywania, nie sprzedawania i nie użyczania danych osobowych swoich klientów innym podmiotom bez zgody klienta, chyba, że będzie wymagało tego obowiązujące prawo. Dane osobowe użytkowników traktowane są przez firmę One Sport sp. z.o.o. jako dane poufne.

Dane osobowe podawane poprzez formularz kontaktowy są chronione zgodnie z ustawą o ochronie danych osobowych z dnia 29.08.1997 r. (Dz. U. nr 133 poz. 883)

Firma One Sport sp.z.o.o dokłada wszelkich starań, aby zapewnić użytkownikom portalu bezpieczeństwo danych osobowych.

Podczas przeglądania strony, pobierane są dane, które nie identyfikują danych osobowych użytkownika, ale tzw. dane techniczne na przykład: adres IP, informacje dotyczące rodzaju przeglądarki internetowej, systemu operacyjnego, dostawcy internetu. Dane te wykorzystywane są do tworzenia statystyk np. określenia statystyk odsłon z rozróżnieniem na miejsce zamieszkania czy używanie przeglądarki internetowej. Dane te są danymi całkowicie niezwiązanymi z danymi przesyłanymi poprzez formularz kontaktowy.

Zdjęcia
25.03.2017
Dzień z Gregiem Hancockiem
22.03.2017
Dzień z Chrisem Holderem
06.03.2017
Konferencja prasowa - Gniezno (02.03)
10.02.2017
Grid Girls Casting
social media

Organizatorzy

OneSport

Host Cities

Toru? Gniezno

Official Broadcaster

Eurosport

Partnerzy

Auto Frelik ACL Landshut

Sponsorzy

Boll City EkoDir Fogo Monster Nice TransMF

Patronat medialny

Chilli Torun Toronto DD Toru? Radio Gra RMF Maxxx Przegl?d Sportowy Nowo?ci Tygodnik ?u?lowy